Uitvoering 2018 – Wieger Wordt Wakker

Zaterdag 17 maart 2018, het was weer zover, de jaarlijkse uitvoering van de muziekvereniging. Dit jaar was het weer een verfrissend programma. Niet alleen hebben de secties van de vereniging zelf een bijdrage geleverd, maar ook de Blazersklas. Zij bestaat uit een groep leerlingen van OBS de Hekakker onder leiding van Wim Stalman. De afgelopen periode hebben zij hard geoefend aan hun bijdrage aan het programma.

Het programma van dit jaar had als thema “Wieger Wordt Wakker”. Dit is een muziekstuk wat bestaat uit vijf delen waartussen een verhaal verteld wordt over Wieger, een jongetje die zijn eerste trompetles gaat krijgen. In het stuk hebben de Blazersklas en de Vooruitgang samen muziek gemaakt en gezongen.

Naast Wieger Wordt Wakker heeft de Vooruitgang ook nog hun eigen muziek gespeeld. Dit deel van het programma bestond vooral uit funk, blues en popmuziek. Tussen Stevie Wonder’s Sir Duke en Shut Up and Dance van Walk the Moon was het een vrolijk en licht programma.

Wij hopen jullie allen volgend jaar weer te zien bij de uitvoering van 2019.

ps. Kijk ook een bij de foto’s, en als u er zelf nog een paar heeft en denkt dat ze een goede toevoeging zijn voor onze collectie neem dan contact op met de webmaster@devooruitgangnorg.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.