Clubkas Campagne 2019

Hey iedereen, onze vereniging mag weer meedoen aan de Clubkas Campagne van de Rabobank. Dit betekend dat er binnenkort weer op ons gestemd kan worden. Hoe meer stemmen wij krijgen hoe bete!

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Tussen 9 en 28 februari 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen (neem bijvoorbeeld de Vooruitgang). Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?

De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noordenveld West Groningen en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.