Nieuw talent orkest

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De Vooruitgang Norg organiseert Nieuw Talent Orkest Norg, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op maandag 25 september 2023, 19.30 uur in MFC De Brinkhof in Norg. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!

De Vooruitgang zorgt voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 2.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum:    maandag 25 september 2023, 19.30 uur

Vervolg:          iedere week op de maandagavond

Tijd:                 19.30 – 21.30 uur
Locatie:           MFC De Brinkhof, Brink 1 in Norg

Kosten:            € 125,- per persoon voor het hele project

Voor aanmelden, vragen en informatie:
Janny van der Veen, email info@devooruitgangnorg.nl of telefoon 0592 – 388631.

Reacties zijn gesloten.